Читај ми!

Серена амбасадор добре воље

Америчка тенисерка Серена Вилијамс именована је за амбасадора добре воље УНИЦЕФ-а. Серена ће се тако придружити садашњим амбасадорима УНИЦЕФ-а Дејвиду Бекаму и певачици Шакири.

Извршни директор УНИЦЕФ-а Ентони Лејк саопштио је да је Серена Вилијамс именована за амбасадора те организације и додао да је  тенисерка позната као филантроп и неко ко се залаже за права деце. 

Вилијамс се придружила акцијама УНИЦЕФ-а 2006. године, када је у Гани помагала у здравственој кампањи те организације УН, током које су волонтери вакцинисали децу против разних болести и делили мреже против комараца у циљу сузбијања маларије.

Са УНИЦЕФ-ом, та тенисерка ће користећи своју популарност помоћи мисијама УН које имају за циљ пружање бољег образовања  угроженим групама деце.

Међу некадашњим и садашњим амбасадорима УНИЦЕФ-а су и глумица Одри Хепбурн, фудбалер Дејвид Бекам и певацица Шакира.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи