Читај ми!

Победе Кербер, Нишикорија и Венус Вилијамс

Банилац титуле на Отвореном првенству Аустралије у Мелбурну, немачка тенисерка Анђелик Кербер пласирала се у треће коло тог турнира, пошто је победила сународницу Карину Витхефт после три сета, 6:2, 6:7, 6:2. У наредно коло пласирала се и Венус Вилијам, а мушкој конкуренцији пласман је изборио и Кеи Нишикори.

Прва тенисерка света, која је данас напунила 29. година, победила је за два сата и 10 минута, седам пута је одузела сервис противници, која је направила три брејка.

Кербер, која је прошле године у финалу у Мелбурну победила Американку Серену Вилијамс, ће у трећем колу играти против 58. тенисерке света Каролине Плишкове из Чешке. Плишкова је са 6:4, 7:6 победила Ирину Бегу из Румуније.

Американка Венус Вилијамс пласирала се у треће коло пошто је победила 112. тенисеру света Стефани Фегеле из Немачке са 6:3, 6:2.

Вилијамс, 17. на ВТА листи, ће у трећем колу играти против Кинескиње Јинг Јинг Дуан.

Пети носилац Кеи Нишикори из Јапана пласирао се у треће коло, пошто је после нешто више од два сата победио 72. играча света Француза Жеремија Шардија са 6:3, 6:4, 6:3.
Нишикори се пету годину узастопно пласирао у треће коло где ће играти против 121. тенисера света Лукша Лацка из Словачке. Лацко је победио Израелца Дудија Селу са 2:6, 6:3, 6:2, 6:4.

Нишикори је три пута играо у четвртфиналу у Мелбурну, али никада није прошао даље. Ове године би у четвртфиналу могао да му буде противник први играч света Британац Енди Мареј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи