Читај ми!

Вимблдон: Душан и Ана прошли, Јелена и Јована испале!

Другог дана Вимблдона, четворо српских тенисера било је на теренима "Ол Ингланд клуба". Душан Лајовић савладао Гиљерма Гарсију-Лопеза са 3:2. Канепи елиминисала Јелену Јанковић. Јована Јакшић у три сета изгубила од Петре Ћетковске. Ана Ивановић боља од Франческе Скјавоне у два сета.

Четворо српских тенисера у уторак игра мечеве првог кола Вимблдона. Душан Лајовић је савладао Гиљерма Гарсију-Лопеза са 3:2 у сетовима. Јована Јакшић поражена од Петре Ћетковске - 2:1Јелена Јанковић испала већ на старту, боља је била Каја Канепи са 2:0. Ана Ивановић у два сета боља од Франческе Скјавоне.

21.25 - Готов је меч између Ане Ивановић и Франческе Скјавоне, наша тенисерка је славила победу у два сета - 2:0 (7:6, 6:4). 

20.41 - Ана Ивановић осваја први сет против Франческе Скјавоне после тај-брејка - 7:6 (8:6). 

19.54 - Јелена Јанковић губи и други сет (2:6) а самим тим и меч (2:0) од естонске тенисерке Каје Канепи. Непријатно изненађење за љубитеље тениса у Србији већ другог дана Вимблдона.

19.10 - Каја Канепи осваја први сет против Јелене Јанковић - 6:3. 

17.40 - Нажалост, Јована Јакшић изгубила је меч од Петре Ћетковске. Јована је у трећем сету сервирала за меч при резултату 5:4, али је изгубила три везана гема, самим тим и меч. 

17.05 - Одлична игра Јоване Јакшић у другом сету меча против Ћетковске. Јакшићева осваја други део игре са резултатом 6:4, а победник ће бити познат после трећег, одлучујућег сета. 

16.20 - Јована Јакшић изгубила је први сет од Ћетковске са резултатом 6:2. 

15.48 - Док је Дуци на терену славио пролаз у друго коло Вимблдона, почео је меч између Јоване Јакшић и Петре Ћетковске. 

15.45 - Душан Лајовић пласирао се у друго коло Вимблдона, пошто је пети сет меча против Гарсије-Лопеза решио у своју корист са резултатом 6:3

15.13 - Душан Лајовић губи и четврти сет (6:3). Победника овог занимљивог меча одлучиће пети сет. 

14.32 - Нажалост, Лајовић је изгубио трећи сет од Гарсије-Лопеза са резултатом 6:3. 

14.00 - Лајовић одличан у другом сету, освојио га је са резултатом 6:2. 

13.35 - После велике борбе, Душан Лајовић је освојио први сет, са резултатом 7:6. 

12.45 - Почео је меч између Лајовића и Гарсије-Лопеза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару