Читај ми!

Немоћна Јелена

Неубедљива, деконцентрисана и растрзана игра наше тенисерке довела је до убедљивог пораза у полуфиналу турнира у Копенхагему. Јелена Јанковић није успела да се пласира у финале пошто је поражена од Немице Ангелике Кербер са 2:0 по сетовима 6:2, 6:1.

Јелена није успела да понови игру из предходних мечева на турниру. Ништа јој није полазило за руком. Немица је доминирала, наметнула свој стил игре, не дозволивши нашој тенисерки да се врати у меч. На крају убедљива победа Кербер и заслужен пласман у финале.

После уводних гемова, где су обе тенисерке биле сигурне на свој сервис, уследили су проблеми за Јанковићеву. Јелена губи свој сервис и кола су кренула низбрдо. Немица, уз још један брејк, лако долази до предности од 5:1. Наша тенисерка успева да прекине серију противнице и смањи заостатак. Ипак то је било све што је Јелена урадила у првом сету, 6:2.

Јелена нема снаге да се врати у меч, како је започела тако је и наставила. Овог пута Немица на старту одузима сервис наше тенисерке. То је био почетак краја за Јелену. Након 2:0 за Керберову, Јелена успева да освоји свој сервис. Међутим, Немица није дала прилику Јанковићевој да запрети, поново појачава и осваја све гемове до краја сета, 6:1.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи