Читај ми!

Међу најутицајнијима на планети

До 17. априла траје гласање америчког магазина "Тајм" за 100 најутицајнијих људи у свету. Један од кандидата је и Новак Ђоковић. Осим српског тенисера на листи се налазе познате особе из јавног живота, од Опре Винфри, преко Марка Закерберга и Адел до Лејди Гаге и Хилари Клинтон.

После избора за најбољег спортисту претходне године Новак Ђоковић се сада налази у конкуренцији за избор најутицајнијих људи на планети које је организовао амерички магазин Тајм.

Гласање траје до 17. априла, а Ђоковић је представљен као тенисер који је обележио 2011. годину у том спорту.

"Ђоковић је завршио историјску 2011. годину као најбољи тенисер света са зарадом од 12,6 милиона, освојена три гренд слема (Аустрлијан опен, Ју-Ес Опен и Вимблдон), и са савршеним скором од 6:0 у финалима у односу на Рафаела Надала. Након што је победио Надала и у тениском класику у финалу Аустралијан опена почетком године, најзабавнијем тенисеру остала је још четвртина пута да постане први играч после Рода Лејвера који је у истом тренутку власник све четири гренд слем титуле", наводи Тајм.

Списак кандидата за најутицајније људе на планети је шаролик, па се, осим најбољег светског тенисера, на листи налазе имена попут Опре Винфри, Хилари Клинтон, Марка Закерберга, Аштона Кучера, Адел, Лејди Гаге и осталих.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи