Читај ми!

Обрадовић: Невероватан осећај, као да смо освојили трофеј

Тренер кошаркаша Звезде видно задовољан је изашао на конференцију за новинаре. Помало узбуђен због дебија на домаћем терену и фантастичне победе над Басконијом истакао је да је ово била невероватна победа и да му је жао што није било навијача на трибинама.

Црвена звезда је убедљиво савладала Басконију са 90:73, а тренер Обрадовић је истакао да је кључ био у јакој одбрани и прецизном нападу.

"Невероватна победа, посебан ми је осећај, као да смо освојили трофеј. Нажалост, навијачи нису били ту и због тога највише жалим. Играмо за њих, имамо армију навијача уз себе и штета што смо победили у овој дивној утакмици без њих", рекао је Саша Обрадовић.

"Одиграли смо јаку одбрану, само је проблем био њихов нападачки скок који смо у међувремену решили. Свих 40 минута имали смо контролу. Издоминирали смо у свим сегментима, можда смо на крају само дали шутеве Гидраитису који је најбољи шутер и то не би требало да се догађа. Похвалио бих допринос целе екипе, свако ко је ушао са клупе дао је одређени допринос и зато је таква слика била на крају".

"У првој утакмици (против Фенера) нисмо били стрпљиви и хтели смо да одмах решавамо ствари. За то обично будеш кажњен. Надам се да смо из ове утакмице научили како да играмо".

Црвено-беле пред нови изазов у Евролиги очекује у недељу дуел са Борцем у Чачку.

"Битно је да имамо сваког играча укљученог. Чачак је утакмица која је врло опасна, видели сте како су играли против Партизана, а опет потребно је да се распореде минути да бисмо играли у континуитету и побеђивали у континуитету."

Звезди нови центар Емануел Лојд још није заузео своју позицију у тиму, био је са екипом али је седео крај терена са маском на лицу.

"Зависи од прегледа кад ће да се прикључи. С обзиром на то да смо сарађивали, међусобно се одлично познајемо. Што се тиче нашег приватног односа, остао је добар и све време се чујемо, за њега неће бити проблем што се тиче система и филозофије игре коју ја волим. Он то разуме, нешто може, нешто не може, али знамо његове квалитете и пробаћемо да га искористимо најбоље", закључио је Обрадовић.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи