Лејкерси без Леброна до краја сезоне

Прва сезона Леброна Џејмса у дресу Лејкерса и званично је готова, пошто је менаџмент тима из Калифорније одлучио да "краљ" из предострожности не игра у преосталих шест утакмица.

Победа против Шарлота 129:115 у "Стејплс центру" била је последња утакмица Леброна Џејмса у првој сезони у дресу Лејкерса.

Због недовољно залечене повреде препоне, менаџмент тима предвођен Меџиком Џонсоном и Робом Пелинком одлучио је да Џејмс не буде у саставу за преосталих шест утакмица.

"Након консултовања са тимским докторима, одлучили смо да Џејмс не игра до краја сезоне. Тако ће његова препона моћи потпуно да се опорави и не желимо да ризикујемо ништа са том повредом. Одлука долази из најбоље намере и према Џејмсу и према Лејкерсима", наводи се у саопштењу "језераша".

Лејкерси су и математички испали из трке за плеј-оф, пошто са 34 победе заузимају тек 11. место на Западној конференцији. 

Џејмс је у својој последњој утакмици ове сезоне убацио 27 поена и имао девет асистенција. Он ће бити уз екипу и путовати на гостовања. 

Лејкерси у преосталим мечевима играју против Пеликанса, Оклахоме, Голден Стејта, Клиперса, Јуте и Портланда. 

Овде прочитајте како је протекла прва сезона Џејмса у Лејкерсима, као и ко је кривац што једна од најтрофејнијих франшиза у НБА већ шесту године не учествује у доигравању. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи