Чачански Борац изборио плеј-оф АБА два лиге

Кошаркаши чачанског Борца победом над Сутјеском у последњем мечу регуларног дела лиге 92:68 (31:19, 20:15, 26:13, 15:21) обезбедили су пласман у плеј-оф АБА два лиге.

Чачани су регулани део лиге тако завршили на четвртој позицији.

Борац су предводили Илија Ђоковић и Радован Ђоковић постигавши по 17 поена. Одличан је био и Ђорђе Мајсоровић са 12 поена, десет скокоа и четири асистенције. У тиму Сутјеске истакао се Драшко Кнежевић са 25 постигнутих поена.

Динамик је поразом од Ловћена на Цетињу 89:82 (20:17, 24:21, 20:24, 25:20) завршио на петој позицији на табели (12-10) .

Прво место обезбедила је екипа Приморске (20-2) из Копра други су Спарси из Сарејева (16-5), који ће се састати са трећепласираним МЗТ-ом из Скопља (14-7) и у последњем колу у четвртак, али и у полуфиналу.

У полуфиналу, играће Приморска и Борац, односно Спарси и МЗТ. Финалисти ће морати да дођу до две победе. Екипа која освоји АБА два лигу, обезбедиће место у елитном регионалном такмичењу.

Плеј-оф дуели стартују 20. марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи