Читај ми!

Алимпијевић: Задар "непријатан" ривал, желимо победу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић позвао је навијаче да помогну екипи да победи Задар у 20. колу АБА лиге, сачува прво место у регионалном такмичењу и направи лепу увертиру за Куп Кораћа. Утакмица између Црвене звезде и Зада игра се у понедељак од 18 сати у дворани "Александар Николић".

"Остала нам је у сећању прва утакмица у Задру (победа Звезда 88:76), која је била неизвесна, тешка, у спортском смислу врло "непријатна". Са тим размишљањима сада дочекујемо Задар, чија игра је константно добра током целе сезоне. Позвао бих навијаче да дођу и пруже нам подршку како бисмо заједно дошли до новог тријумфа", рекао је Алимпијевић за клупски сајт.

Првотимац црвено-белих Немања Дангубић истакао је да су Задрани екипа из врха табеле и да не сме бити опуштања.

"Њихов стил је познат. Имају добре шутере у тиму, ове сезоне играју константно добро и зато морамо врло озбиљно да уђемо у утакмицу јер сада када смо први на табели, желимо да сачувамо ту позицију и обезбедимо предност домаћег терена у доигравању", рекао је Дангубић.

Утакмица између Црвене звезде и Зада игра се сутра од 18 сати у дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи