Читај ми!

Милојевић: Верујем да имамо снаге за добар меч са Олимпијом

Тренер кошаркаша Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је да верује да његова екипа и поред изостанака играча, може да скупи снаге и да одигра добар меч против Олимпије у Јадранској лиги. Мега у недељу гостује Олимпији у утакмици 14. кола Јадранске лиге.

"Очекује нас тешко гостовање у Љубљани које је додатно отежано изостанком Костје Мушидија који је са својом репрезентацијом на јуниорском Европском првенству, као и неиграњем Марка Тејића који због повреде руке неће путовати у Словенију", рекао је Милојевић за сајт клуба.

Мега сутра гостује Олимпији у утакмици 14. кола Јадранске лиге.

"Поред агресивне и паметне одбране од почетка меча, морамо да обратимо и пажњу на грешке којих смо имали превише, посебно у последњем мечу. Олимпија је врло квалитетна екипа која је значајно напредовала на табели. Ипак, верујем да можемо да скупимо снаге да одиграмо добар меч и да победом завршимо овај низ гостовања", рекао је Милојевић.

Мега Лекс и Олимпија су се у Јадранској лиги до сада састајали седам пута уз скор 4-3 за словеначки тим. Последњи сусрет је одигран у 1. колу када је Мега славила у Сремској Митровици са 86:85.

После 13 одиграних кола у регионалном такмичењу, Мега има скор 4-9, док Олимпија има победу више.

"Очекује нас тежак меч у недељу са квалитетном екипом Олимпије. Морамо да уђемо у меч максимално концентрисани и са пуно енергије. Само на тај начин и поред изостанака које имамо у екипи, можемо да изненадимо екипу Олимпије и да победом поправимо утисак из последњих пар мечева", рекао је плејмејкер Меге Јован Новак.

Утакмица између Олимпије и Меге игра се сутра од 17.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи