Радоњић: Огроман успех

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић оценио је да је вечерашња победа његове екипе на гостовању у Бамбергу у Евролиги велики успех.

"Ово је огроман успех за нас. Играли смо веома добро у одбрани у првом полувремену, а на другој страни постизали смо неке лаке поене из транзиције. Очекивао сам бољи Бамберг у наставку и то се догодило. Одиграли су сјајну трећу четвртину, а ми смо било катастрофални у одбрани. У последњој деоници смо били бољи и у нападу и одбрани, која нам је на крају донела овај успех", рекао је Радоњић после меча.

Црвена звезда је вечерас на гостовању победила Бамберг са 79:78 у седмом колу Евролиге и тако остварила трећи тријумф у том такмичењу.

Тренер Бамберга Андреа Тринкијери рекао је да је његова екипа заслужила другачији исход утакмице.

"Увек сам уз моје момке, волим их, волим начин на који се боре против свакога и поред проблема које имамо. Заслужили смо другачији крај. Морамо да поправимо неке ствари, направили смо три или четири кључне грешке... Не знам шта више да кажем", рекао је Тринкијери.

Бамберг је тако претрпео пети пораз у Евролиги, а поред тога има две победе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи