Џикић: Морамо да ограничимо контранапад и скок ФМП-а

Тренер Партизана Александар Џикић каже да ће његова екипа морати да ограничи број поена из контранапада, као и скок играча ФМП-а уколико жели да упише победу у предстојећем мечу у Јадранској лиги.

"Наш противник се појачава искусним играчима, сада имају два врло поуздана организатора игре који могу да играју и у пару, врло агресивне крилне играче и центарску линију која је мобилна и добро прати игру својих спољних играча. Континуитет у раду тренера је претпоставка сваког успеха у колективним спортовима, они то имају и то им даје додатни квалитет", рекао је Џикић за сајт клуба.

"Морамо да ограничимо број њиховох поена из контранапада и да покушамо да отежамо 'пик енд рол' сарадњу, уз то да исконтролишемо скок у нападу", додао је тренер Партизана.

Кошаркаши Партизана сутра гостују ФМП-у у утакмици шестог кола Јадранске лиге, а меч је на програму у подне.

"Чека нас утакмица против мотивисаног противника који је имао времена да се спреми за нас. Врло важан део игре биће скок под оба обруча, они су агресивни и дугачки, мораћемо да будемо концентрисани током целог меча", рекао је центар Партизана Ђорђе Мајсторовић.

Након сутрашње утакмице, црно-беле очекује још једно гостовање, 26. октобра против Бешикташа у оквиру Фиба Лиге шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи