Читај ми!

Маљковић: Сањамо Игре у Рију

Селектор женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић изјавила је да сања да њен тим избори пласман на Олимпијске игре у Рио де Жанеиру 2016. године.

"Пред нама су велика искушења на Европском шампионату, које ове године има и додатну тежину пошто представља квалификације за Олимпијске игре у Рију 2016. године. То је наш сан, а да би се он остварио потребно је да вредно радимо и спремне дочекамо Првенство у Мађарској и Румунији", рекла је Маљковићева за сајт Кошаркашког савеза Србије.

Она је додала да је задовољна досадашњим током припрема на Златибору, који је другу годину заредом дестинација на којој најбоље српске кошаркашице стичу кондицију и уигравају се.

"Златибор за нас представља традицију и нешто што се не мења у плану рада. Услови тренирања су одлични, љубазни људи на све стране. Имамо све што нам треба, па се долазак на ову планину подразумева као обавезан део припрема", истакла је Маљковићева.

Репрезентацију Србије посетио је председник општине Чајетина Милан Стаматовић и изразио задовољство што су кошаркашице одабрале баш Златибор за припреме. Он је том приликом пожелео много среће националном тиму на Европском шампионату, који ће од 11. до 28. јуна бити одржан у Мађарској и Румунији.

Србија ће се такмичити у Групи Ц са Хрватском, Летонијом, Русијом и Великом Британијом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи