Вече два Вилијамса и једног Лиларда

Екипа Бруклин Нетса била је боља од Атланте у четвртој утакмици четвртфиналне серије Истока, због чега је сада резултат 2:2 у серији. Чикаго је, у свом Јунајтед центру, имао прилику да "докрајчи" Милвоки, али у томе није у успео. Слично као што ни Мемфис није успео да савлада Портланд.

У наставку плеј-офа америчке професионалне кошаркашке лиге Бруклин је, после продужетка, савладао Атланту са 120:115 и изједначио резултат на 2:2 у четвртфиналној серији Источне конференције.

Са 35 кошева, седам асистенција и пет скокова Дерон Вилијамс био је најзаслужнији за победу Бруклина, у чијим редовима је веома запажену ролу имао и Брук Лопес са 26 поена и десет ухваћених лопти.

У пораженом тиму најјачи утисак оставили су Џеф Тиг и ДеМар Керол. Први је, уз 20 кошева имао и 11 асистенција, док је Керол утакмицу завршио са, такође 20 поена, и девет скокова.

Наредна утакмица ова два тима играће се у ноћи између среде и четвртка у Атланти.

Чикаго је пропустио прву меч лопту за пласман у полуфинале пошто је на свом терену изгубио од Милвокија са 94:88.

Овом победом Милвоки је смањио вођство противника на 3:2, али и продужио неизвесност у тој четвртфиналној серији пошто ће се наредна утакмица играти у Милвокију у четвртак увече.

Најзаслужнији за победу гостију био је Мајкл Картер-Вилијамс са 22 поена, девет асистенција и осам скокова, док је у пораженом Чикагу бољи од осталих био Шпанац Пау Гасол са 25 кошева и десет ухваћених лопти.

Прву меч лопту за пласман у полуфинале плеј-офа, али Западне конференције, пропустио је и Мемфис који је, као гост, изгубио од Портланда са 99:92.

Мемфис је, ипак, у знатно повољнијем положају од Чикага пошто ће наредни меч против Портланда играти на свом терену већ у ноћи између среде и четвртка.

Са 32 коша и седам асистенција Демијан Лилард био је централна фигура сусрета и, без сумње, најзаслужнији што ће се серија наставити, док је са супротне стране одскочио Марк Гасол који је, уз 21 поен, имао и шест асистенција.

Резултати:

Источна конференција:

Бруклин - Атланта 120:115 - после продужетка (2:2 у серији)

Чикаго - Милвоки 88:94 (3:2)

Западна конференција:

Портланд - Мемфис 99:92 (1:3)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи