Читај ми!

"Јурохупс": Боби иде у НБА!

Центар и најкориснији играч Црвене звезде Бобан Марјановић могао би наредне сезоне да игра у најјачој кошаркашкој лиги света – НБА, пише портал "Јурохупс".

Према информација до којих је дошао овај специјализовани сајт, иако је трансфер Марјановића у Барселону изгледао као готова ствар, Звездин горостас би могао да оде "преко баре".

Наводно, он би могао да потпише гарантовани уговор са неким од НБА тимова.

На питање о Бобијевој будућности и шансама да оде у НБА, агент играча Мишко Ражнатовић је рекао:

"Постоје интересовања са свих страна, и из НБА лиге и из Европе, али још је рано за те приче", изјавио је познати менаџер.

Марјановићу је текућа сезона најбоља у каријери. Популарни "Боби" је МВП лигашког дела такмичења Евролиге са просечно 16,6 поена и 10,7 скокова.

Како пише Eurohoops, Марјановића, осим Барсе, у својим редовима желе и Реал Мадрид и Олимпијакос.

Ипак, и Марјановић и Звезда имају тренутно важнија посла од говоркања о трансферу – трећи меч финалне серије АБА лиге против Цедевите у Загребу (среда 20.30).

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи