Читај ми!

Гордић: Нема предаје...

Немања Гордић тврди да се Цедевита неће предавати и верује да његов тим има шансу да преокрене резултат против Црвене звезде у финалу Јадранске лиге.

Кошаркаш Цедевите Немања Гордић рекао је да се његова екипа није предала против Црвене звезде и да има шансе да преокрене резултат у финалној серији плеј-офа Јадранске лиге.

"Нећемо се предавати. Сигуран сам да и даље имамо шансе. Мораћемо да се ресетујемо, прегрупишемо, да запнемо и добијемо прву следећу утакмицу, а онда видимо шта даље", рекао је Гордић новинарима у Београду.

У финалу плеј-офа Звезда има две победе над Цедевитом, пошто је добила утакмице у Београду.

Цедевита је у оба дуела на самом почетку имала велики заостатак за противником, па се враћала у игру после тога, да би на крају изгубила оба меча.

"Као да се опустимо тек после 15-20 минута. Надам се да ћемо у Загребу бити у стању да тако играмо од првог минута и да ћемо имати додатну енергију", казао је Гордић.

Он је навео да је његова екипа "потрошена" после полуфиналне серије против Будућности, у којој је преокренула резултат са 0:2, као и да је Звезда заслужено добила прве две утакмице.

"Мало нас је стигло после емотивне и физичке потрошености у полуфиналној серији против Будућности... Али, како је нама, тако је и њима. У наредној утакмици је важно да не јуримо резултат, јер смо баш потрошени", додао је Гордић.

Трећа утакмица финалне серије играће се у среду од 20.30 у Загребу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи