Митровић: Нико није очекивао да ће бити лако

Капитен кошаркаша Црвене звезде Лука Митровић рекао је да је његовој екипи много лакше после победе над Цедевитом, којом је повела са 2:0 у серији. Наредна утакмица играће се у среду од 20.30 у Загребу.

Звезда је повела са 2:0 у финалној серији Јадранске лиге, пошто је и у другој утакмици у хали Пионир савладала Цедевиту са 69:65.

"Није било нимало лако, али нико није очекивао да ће бити. Сада је лакше јер је 2:0. Ако нисмо у стању да победимо једну од наредне три утакмице онда и не треба да освојимо трофеј", рекао је Митровић новинарима после утакмице.

Црвено-бели су и у другом дуелу, попут првог, испустили велику предност, али су на крају ипак победили.

"Правили смо бројне глупости, али смо остали присебни и дошли до немерљиво битног тријумфа. Цедевита је показала да уме да се врати после оваквог заостатка, али ћемо пробати да завршимо серију што је пре могуће", казао је Митровић.

Немања Дангубић је рекао да је његова екипа изгубила мирноћу када је то било најпотребније.

"Већи део утакмице смо контролисали, али нисмо били мирни када је то било најпотребније. Ипак, одбранили смо преност. У сваком случају, ово ће морати да се анализира", рекао је Дангубић.

Он је додао да још ништа није готово.

"Цедевита је против Будућности показала да уме да се врати и преокрене тако да још ништа није готово", навео је Дангубић.

Никола Калинић је казао да је његова екипа урадила шта је желела.

"Урадили смо посао који смо хтели. Сем друге четвртине, одиграли смо како треба. Желимо да наставимо овако. Идемо у Загреб по трећу победу и да освојимо тај прстен", казао је Калинић.

Кошаркаш црвено-белих Јака Блажич рекао да у Загребу очекује још тежи меч.

"Ништа још није готово, тежи посао нам тек предстоји. Они су већ доказали да могу да се врате и то не смемо да заборавимо", рекао је Блажич.

Он је навео да ће његова екипа морати да исправи неке ствари у својој игри за трећи меч.

"Они кад крену са агресивном игром, ми ту не можемо ништа и мораћемо ова два дана да видимо како да то исправимо. Биће још теже, јер ће играти још чвршће пред својом публиком, али нема везе, већ смо много пута доказали да можемо да играмо и на страни. Мораћемо да испавимо неке ствари у игри, идемо у Загреб по трофеј", казао је Блажич.

Наредна утакмица играће се у среду од 20.30 у Загребу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи