Читај ми!

Вучевић: Волео бих да једног дана дођем у Звезду

Кошаркаш Орланда Никола Вучевић казао је да би волео да заигра за Црвену звезду, али да има времена за тако нешто, с обзиром на то да је тек на почетку НБА каријере. Вучевић је био на другом дуелу Звезде и Цедевите у финалу Јадранске лиге, а у Хали Пионир добио је велике овације.

Овај 24-годишњи црногорски кошаркаш је последњих година редован на Звездиним утакмицама, када са Орландом заврши обавезе у НБА лиги.

"Волео бих да једног дана дођем у Звезду, али има времена. Практично сам тек почео НБА каријеру. Волео бих да дођем, макар одиграо једну утакмицу за Звезду", казао је Вучевић новинарима у Београду.

Вучевић је посебно похвално говорио о центру Звезде и најкориснијем играчу Евролиге ове сезоне Бобану Марјановићу.

"Боби ове сезоне игра сјајно, носилац је игре Звезде, пружа сјајне партије. Много ми је драго због њега. Познајемо се, одличан је момак и због њега ми је посебно драго. У НБА лиги се игра много бржа кошарка, али мислим да би могао да се снађе. У сваком случају,
мислим да има квалитет за НБА, требало би да проба", рекао је Вучевић.

Вучевић је био на другом дуелу Звезде и Цедевите у финалу Јадранске лиге, а у Хали Пионир добио је велике овације.

"Сваком спортисти пријају овације. Драго ми је што су ме навијачи препознали. Волим да дођем да гледам Звезду, ово је много лепо искуство", истакао је Вучевић.

Вучевић је додао да му је криво што није гледао полуфиналну серију против Звездиног "вечитог" ривала Партизана.

"Криво ми је, волео бих да сам то гледао. 'Вечити' дерби је нешто другачије", додао је он.

Према његовим речима, Звезда га је одушевила јер целе сезоне игра на високом нивоу.

"Звезда током целе сезоне игра на високом нивоу. Стварно је сјајно одржавати форму толики број утакмица. Играју одлично и надам се да ће освојити трофеј у Јадранској лиги", рекао је Вучевић.

Он је навео да је задовољан сезоном у Орланду, али да му је жао што се екипа није пласирала у плеј-оф НБА лиге.

"Задовољан сам, имао сам одличну сезону, најбољу до сада. Исплатио ми се рад и труд током лета. Мало ми је жао што нисмо пружали очекиване партије, али је на то много утицало неискуство. Могли смо више, али је пред нама светла будућност", закључио је Вучевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи