Јуниори Звезде "отели" титулу Партизану

Јуниори Црвене звезде освојили су титулу првака Србије у кошарци, пошто су у финалу завршног турнира у Чачку победили Партизан са 69:66 (9:15,15:19, 18:16, 27:16).

Јунак утакмице био је Немања Капетановић који је погодио тројку са више од седам метара у последњим секундама и донео трофеј екипи Слободана Клипе и покренуо велико славље.

Поред Капетановића, епитет играча утакмице понео је и Александар Аранитовић који је меч завршио са 26 поена, шест скокова и четири асистенције.

Најбољи у Партизану био је Александар Иликић са 21 поеном, 12 је додао Јовановић, а поен мање Вања Маринковић.

Занимљиво је да је Капетановић прошле сезоне на сличан начин трофеј донео Партизану, али је у међувремену црно-бели дрес заменио црвено-белим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи