Kари одвео "ратнике" у полуфинале Запада

Невероватни Стеф Кари, са 39 поена, девет асистенција и осам скокова, предводио Голден Стејт до четврте победе над Њу Орлеансом, којом су се "ратници" пласирали у полуфинале Запада. Мемфис на корак од полуфинала, Милвоки смањио против Чикага.

Кошаркаши Голден Стејта пласирали су се у полуфинале плеј офа Западне конференције НБА лиге пошто су савладали Њу Орлеанс са 4:0 у четвртфиналној серији.

До јутрошње победе 109:98, која их је одвела међу четири најбоља тима на Западу, "ратници" су стигли захваљујући, пре свих, Стефу Карију који је због 39 кошева, девет асистенција и осам скокова апсолутно заслужио епитет најкориснијег актера меча (МВП).

Уз Карија запажене роле у победничком тиму имали су Клеј Томпсон и Дрејмонд Грин. Први је, са 25 поена, био други стрелац Голден Стејта, док је Грин утакмицу завршио са 22 коша и десет скокова.

У пораженом Њу Орлеансу све похвале заслужио је само Ентони Дејвис чини је учинак на крају износио 36 поена и 11 ухваћених лопти.

Противник Голден Стејту у полуфиналу плеј офа Западне конференције биће победник дуела Мемфис - Портланд у којем Мемфис тренутно води са 3:0.

Исток:

Бруклин - Атланта 91:83 (1:2 у серији)

Милвоки - Чикаго 92:90 (1:3)

Запад:

Њу Орлеанс - Голден Стејт 98:109 (0:4, Голден Стејт у полуфиналу)

Портланд - Мемфис 109:115 (0:3)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи