Читај ми!

Радоњић: Биће ово тешка серија

Дејан Радоњић изјавио да очекује да финална серија против Цедевите буде тешка и дуга и изразио забринутост због повреде Цирбеса. Репеша: Звезда је заслужено победила.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је после победе над Цедевитом (68:59) да очекује тешку и велику борбу у наставку финалне серије плеј-офа АБА лиге.

"Кренули смо меч јако добро, направили разлику која је била неочекивано велика, јер знамо какав кавлитет поседује Цедевита. Били смо свесни да ће одиграти другачије у другом делу утакмице, што се и десило. Били су много чвршћи у дуелима, док смо ми ушли у серију грешака. Показали су да нас чека тешка и неизвесна серија", рекао је Радоњић на конференцији за медије у хали Пионир.

Тренер Звезде признао је да га брине повреда Мајка Цирбеса и малаксалост Стефана Јовића.

"Брине ситуација око Цирбеса, која је у овом тренутку непозната. Тешко је очекивати да може да игра сутра. Јако би нам пуно значило да сутра будемо што комплетнији. Показало се да нам фале играчи у ротацији. Јовић се лоше осећао. Није повреда у питању, већ малаксалост", додао је Радоњић. 

Репеша: Заслужена пообеда Звезде

Тренер кошаркаша Цедевите Јасмин Репеша рекао је да је Црвене звезда заслужено дошла до победе (68:59) у првом мечу финалне серије плеј-офа АБА лиге.

"Звезда је била боља у свим сегментима и заслужено је добила. Апсурдно је да екипа која је имала два дана мање одмора буде агресивнија и боља у другом делу утакмице. Не знам зашто смо ушли мекано у меч", рекао је Репеша на конференцији за медије.

Он је додао да је Цедевита у другом полувремену показала да може да се носи са Звездом.

"Добра је свар да смо показали карактер. Ово је трећа изгубљена утакмица против Звезде ове сезоне, али ниједан меч није била велика разлика. Показали смо да можемо да се носимо са Звездом, иако није лако игарти против екипе која је физички доминантна и игра са доста контакта", поручио је Репеша.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи