Читај ми!

Звезда повела у финалу

Црвена звезда - Цедевита 68:59 (крај). Црвена звезда савладала Цедевиту и повела са 1:0 у финалној серији плеј-офа Јадранске лиге. Црвено-бели силно кренули, Цедевита ухватила прикључак, победа ипак остала у Пиониру. Наредни меч игра се у недељу од 20.30.

Кошаркаши Црвене звезде повели су са 1:0 у финалној серији плеј-офа АБА лиге, пошто су у Пиониру савладали Цедевиту са 68:59(24:19, 18:15, 12:20, 14:15).

Звезда је до победе дошла у узбуљивој завршници, иако је на паузу између друге и треће четвртине отишла са 18 поена предности (42:24).

Црвено-бели су сјајно отворили меч. Изузетно чврстом одбраном и разноврсном игром у нападу дошли су до убедљиве предности, коју су несхватљиво испустили након серије гостију од 15:0 у трећој четвртини - 47:42.

Изабраници Дејана Радоњића успели су да одбију налет Цедевите и упркос великом паду у другом полувремену дођу до почетног вођства у серији.

Најефикаснији у победничком тиму били капитен Лука Митровић и Бобан Марјановић. Митровић је убацио 18 поена, док је Марјановић сусрет завршио са 15 поена и 12 скокова.
Једини двоцифрен учинак код Загрепчана имао је Лука Бабић - 12 поена.

Наредна утакмица игра се у недељу од 20.30, такође у Пиониру, а затим се финална серија сели у Загреб.

Овако је протекао меч у Пиониру:

22.44 - Завршен је меч, Црвена звезда - Цедевита 68:59.

Иако су у великој мери себи закомкпликовали судбину, црвено-бели ипак стижу до победе и до вођства у финалној серији од 1:0.

22.19 - После три одигране четвртине, Црвена звезда - Цедевита 54:44.

Невероватно опуштена игра Звезде у трећој четвртини за последицу има повратак Цедевите у игру. Гости из Загреба стигли су и до "минус седам", али Звезда у последњу деоницу ипак улази са десет поена предности.

21.41 - Полувреме, Црвена звезда - Цедевита 42:24.

Имала је Звезда и више од 20 поена предности, али су гости из Загреба у финишу првог полувремена дошли до даха и смањили високу преднопст црвено-белих.

21.19 - Крај прве четвртине, Црвена Звезда - Цедевита 24:9 

Играчи Звезде много боље ушли у меч. Од самог старта наметнули су свој стил игре. Марјановић је доминирао под обручима. С друге стране играче Цедевите није служио шут, па су црвено-бели стекли убедљиву предност након првог периода. 

21.00 - Почео је меч између Црвене звезде и Цедевите.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи