Читај ми!

Репеша: Звезда и Цедевита су господски клубови

Тренер кошаркаша Цедевите Јасмин Репеша казао је да очекује да све буде у најбољем реду у предстојећој финалној серији Јадранске лиге против Црвене звезде.

"Звезда и ми смо господски клубови, знамо како треба да се понаша. Тражимо помоћ публике у дозвољеним оквирима и надам се да ће све бити како треба. Нека победи бољи", рекао је Репеша на конференцији за новинаре у Београду.

"Немам уопште дилему да је Звезда фаворит. То је екипа која је направљена за производњу резултата, одморнија је. Неће бити лако, сигурно, али даћемо све од себе, па шта буде. Подједнако играмо код куће и на страни и на томе градим умерени оптимизам, да можемо да добијемо једну од три утакмице у Београду. Ако не добијемо једну, онда и не заслужујемо трофеј", казао је тренер хрватског клуба. Он је истакао да су две екипе оствариле циљеве пласманом у Евролигу, али да се неће задовољити само тим.

"За оба клуба је најбитније да се оствари континуитет учешћа на највећим такмичењима, што је Евролига, али ниједна екипа се неће задовољити само уласком у финале", навео је Репеша. Према његовим речима, коначног победника одлучиће то ко буде спремнији, одлучнији и мотивисанији.

"Неће утицати само један фактор на коначног победника. Лично, мислим да се мора поклопити неколико ствари. Мораћемо да одиграмо своје најбоље утакмице", казао је он.

Центар Цедевите Миро Билан рекао је да ће његова екипа бити спремна за дуел са Звездом.

"Чека нас шлагер сезоне, финале, сјајна екипа, одлично сложена, која има одличну сезону. Звезда је фаворит, али то не значи да ћемо лагано ући у финале јер смо обезбедили Евролигу. Имамо своје шансе, добро познајемо противника", рекао је Билан.

Прва утакмица финала играће се у суботу од 21.00 у београдској хали Пионир.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи