Лопез води Бруклин у плеј-оф

У наставку НБА лиге одиграна јесамо једна утакмица, у којој су Бруклин Нетси савладали Портланд са 106:96, и тако се знатно приближили месту у плеј-офу. Најефикаснији играч меча био је центар "мрежица" Брук Лопез са 32 поена.

Бруклин је, у мечу који је требало да се игра још у јануару али је одложен због лошег времена, доминирао од почетка до краја и тријунфовао задржавши седму позицију на табели Запада.

Најефикаснији у редовима Бруклина био је Брук Лопез са 32 поена и у потпуности је надиграо свог брата близанца, Робина, у екипи Портланда, који је убацио само осам.

Робин Лопез је пре меча изјавио да је његов брат "лош центар", али је после утакмице говорио другачије.

"Он је тврдоглав момак. Без обзира шта људи говоре о њему, без обзира шта се догађа, он ће се држати онога што зна да ради. То је и сада радио", рекао је Робин о свом брату после меча.

Поред Лопеза у редовима Бруклина, који је све ближи плеј-офу, истакли су се и Дерон Вилијам са 24, док је Тадеуш Јанг постигао 20 поена.

Портланду за тријумф није била довољна ни одлична партија Демијана Лиларда, који је постигао 36 поена. Лиларда су добро пратили Мејерс Леонард са 17 и Си Џеј Меколум са 15 поена.

Нетси су водили током целе утакмице, чак и са 22 поена разлике, а једино што је Портланд успео да уради је да смањи заостатак на шест поена.

Бруклин је сада све ближи плеј-офу, док је Портланд четврти на Западу и већ је обезбедио учешће међу најбољима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи