Радоњић: Повреде проблем, пресудило искуство Албе

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је његов тим био оптерећен повредама, као и да је Алба победила захваљујући већем искуству.

"Дошли смо у Берлин без двојице играча, а онда смо остали без Маркуса Вилијамса. То нам је отежало ситуацију, што је Алба искористила, нарочито у одбрани. У другом полувремену смо добро реаговали и побољшали одбрану, али је Алба у завршници показала да је искуснија и однела је победу", рекао је Радоњић.

Звезда је губила и са 19 поена разлике, али је у последњој четвртини изједначила на 61:61, да би Алба у финишу однела победу.

Тренер Албе Саша Обрадовић похвалио је свој бивши тим.

"Црвена звезда је врло добар евролигашки тим...Био сам врло задовољан првим полувременом, потпуно смо контролисали утакмицу. У другом полувремену смо много грешили, што показује да нам фали искуства у Евролиги. Али, ипак смо пронашли начин да победимо на крају", рекао је Обрадовић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи