Дангубић: Да одиграмо најбоље могуће у Берлину

Кошаркаш Црвене звезде Немања Дангубић рекао је да ће његов тим пробати да одигра најбоље могуће против Албе у Берлину и пробати да победи, иако нема такмичарских мотива.

"За нас ће још једна утакмица у Топ 16 фази Евролиге, против веома јаког противника, бити одлична провера за оно што нам предстоји. Потрудићемо се да одиграмо на највишем могућем нивоу, да будемо максимално бробени и уз такав приступ покушаћемо да забележимо још једну победу", рекао је Дангубић за сајт клуба.

Звезда у четвртак игра против Албе у 12. колу Топ 16 фазе, а наступиће без Бранка Лазића, који је дуже повређен, као и Марка Тејића, који се повредио на последњем тренингу пред полазак.

Алба се и даље бори за пласман у четвртфинале. Звезда је у дуелу у Београду убедљиво победила.

"У првом мечу против Албе у Београду одиграли смо на веома високом нивоу и заслужено смо тријумфовали. Сигурно је да ће Алба у односу на ту утакмицу одговорити још јаче. Ове сезоне они пружају заиста изванредне партије", рекао је Дангубић.

"У њиховој игри изузетно је изражен тимски дух, а пошто су и даље у трци за четвртфинале, биће силно мотивисани да нас победе. То нам гарантује да нас у дворани "О2" очекује веома тежак задатак", рекао је Дангубић.

Звезда у недељу почиње такмичење у Супер лиги, а средином априла је чека полуфинална серија против Партизана у Јадранској лиги.

"Сваки меч у Топ 16 фази Евролиге за наш млади тим представља велики мотив. Жељни смо доказивања и учинићемо све што је у нашој моћи да пружимо још једну добру партију", рекао је Дангубић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи