Читај ми!

Тео одвео "армејце" у четвртфинале Евролиге!

Још једна блистава партија Милоша Теодосића и тријумф против Ефеса донели екипи ЦСКА пласман у четвртфинале елитног такмичења. Тео меч завршио са 20 поена и девет асистенција.

Када Милош Теодосић игра како зна и уме, ЦСКА нема проблема са ривалима. Нова "жртва" плеја српске репрезентације био је Ефес Дуде Ивковића (88:83), а победа је "армејцима" донела сигуран пласман у четвртфинале Евролиге.

Теодосић је меч завршио са 20 поена и девет асистенција, чиме је предводио листу стрелаца. У пораженој екипи Ненад Крстић је забележио 13 поена.

Занимљив је податак да је чак десет играча (по пет са једне и друге стране) овај меч завршило са двоцифреним поентерским учинком.

ЦСКА тренутно заузима друго место на табели групе Ф са осам победа и два пораза, док је Ефес на деоби четвртог места са Лаборал Кучом са скором 6-4

Кошаркаши Фенербахчеа победили су у гостима Олимпијакос са 73:64 (19:19, 20:16, 16:15, 18:14), у дербију 10. кола Групе Ф Топ 16 фазе Евролиге.

Фенер су до важне победе предводили Ендру Гаудлок са 24 поена и Немања Бјелица са 16 поена и девет скокова. Оливер Лафајет постигао је 14 поена за Олимпијакос, док је Василис Спанулис утакмицу завршио са пет поена и 10 асистенција.

Оба тима сада имају по осам победа и два пораза, а исти учинак има и ЦСКА Москва, који је раније данас победио Ефес са 88:83.

Армани је код куће победио Уникаху са 90:86 и тако сачувао шансу за пролазак у четвртфинале.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи