Читај ми!

Турски ол-стар без српских кошаркаша?!

Турска кошаркашка лога у четвртак је саопштила имена кошаркаша који ће наступати на традиционалном ол-стар мечу, а на списку нема нити једног српског кошаркаша?!

Ненад Крстић, Богдан Богдановић, Немања Бјелица, Зоран Ерцег, на врху су листе српских кошаркаша који наступају у турском шампионату, али нико од њих није заслужио да се нађе међу најбољима у лиги, бар према гласовима публике.

Да ствар буде још занимљивија, на ол-стару неће бити ни два трофејна српска тренера, Душана Ивковића и Жељка Обрадовића.

Ипак, српска кошарка могла би да има свог представника, пошто би једну екипу са клупе требало да предводи Зоран Лукић, тренер Банвита.

За разлику од претходних година, када су се такмичили тим састављен од турских кошаркаша против тима састављеног од "странаца", ове године принцип је другачији, па ће играти Тим Азија против Тима Европе.

За "Европу" ће играти чланови клубова из европског дела Турске (Ефес, Галатасарај, Бешикташ, Дарушафака и Истанбул ББ), док ће на другој страни бити чланови клубова из азијског дела.

Ол-стар меч турске лиге биће одигран у недељу у Анкари, а играће следећи састави:

Европа: Јанг, Осман, Шарић, Ацур, Гордон, Шурна, Аројо, Гулер, Стивисон, Брокхоф, М. Бјелица, Сеибутис.

Азија: Гаудлок, Едге, Ерден, Диксон, Хигинс, Картер, Весели, Џ. Вилијамс, Волш, Ш. Вилијамс, Прелџић, Мехија.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи