Читај ми!

Човић: Атаман неће посетити Марков гроб

Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић рекао је да тренер Галатасараја Ергин Атаман неће посетити гроб убијеног навијача црвено-белих Марка Ивковића уочи гостовања турског клуба у Београду, у оквиру Е групе Топ 16 фазе Евролиге.

Човић је овим демантовао писања појединих турских медија, истакавши да ће план активности званичника Галатасараја бити познат тек по њиховом доласку у Београд.

"Какав ће сценарио бити – видећемо када турска екипа допутује чартером и када се, онако како предвиђају правила и пропозиције Евролиге, састану наши представници са њиховим. Али, сто одсто сам сигуран да тренер Атаман неће ићи на Марков гроб", рекао је Човић.

Ивковића су убили навијачи Галатасараја у новембру у Истанбулу, уочи меча два клуба у оквиру групне фазе Евролиге.

Човић је навео да су пред нови сусрет српског и турског клуба све улазнице распродате за мање од два сата.

"За скоро два сата распродат је цео капацитет Комбанк арене. Наравно, ми имамо и око 4.500 корисника сезонских карата, тако да је и то помогло да комплетан капацитет буде распродат. Ми смо предузели све мере безбедности које су у нашој моћи да меч који има епитет високог ризика протекне у најбољем реду. Надамо се да ће тако и бити, јер сви знамо шта се дешавало 21. новембра прошле године у Истанбулу", казао је, између осталог, Човић.

Он је нагласио да се руководство Црвене звезде неколико пута састало са безбедносним службама на нивоу Републике Србије и Града Београда са жељом да меч против Галатасараја прође у најбољем реду.

Утакмица између Црвене звезде и Галатасараја игра се у петак у Комбанк арени од 21 сат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи