Читај ми!

Бош бржи од сирене

Мајами савадао Портланд. Пековић успешнији од Радуљице. Вашингтон растурио Детроит. Атланта боља од Шарлота после продушетка. Торонто убедљив против Њујорка. Далас славио у Чикагу. Клиперси бољи од Јуте.

Мајами је као гост савладао Портланд са 108:107, а кош одлуке постигао је Крис Бош пола секунде пре последњег звука сирене.

Ослабљен неиграњем Леброна Џејмса актуелни првак НБА лиге био је на ивици пораза. На семафору је резултат био 107:105 за Портланд, а до краја утакмице остало је 0,5 секунди када је Бош одлучио да шутем за три поена "прекрати муке" свима - и саиграчима и противнику. Погодио је и Мајамију донео 23. победу у шампионату.

Са 37 кошева и десет скокова Бош је био убедљиво најбољи појединац утакмице у којој је са супротно стране, бољи од осталих, био Весли Метјус са 23 поена.

У Милвокију Минесота је савладала домаћина са 117:95 а директни противници на том мечу били су бивши центри београдског Партизана Никола Пековић и Мирослав Радуљица.

Учинак Пековића за нешто мање од 33 минута износио је 19 кошева и 11 скокова, док је Радуљица на терену провео нешто више од 13 минута и за то време убацио осам поена и пет пута био највиши у скоку.

Централна фигура сусрета био је крилни центар Минесоте Кевин Лав који је 27. пут ове сезоне остварио двоцифрен учинак у две категорије. Уз 33 коша Лав је имао и 15 ухваћених лопти.

Резултати јутрошњих утакмица:
Бостон - Кливленд 103:100
Индијана - Бруклин 105:91
Торонто - Њујорк 115:100
Вашингтон - Детроит 106:82
Атланта - Шарлот 118:116 (продужетак)
ЦЦикаго - Далас 83:105
Хјустон - Њу Орлеанс 107:98
Мемфис - Денвер 120:99
Милвоки - Минесота 95:117
Финикс - Филаделфија 115:101
Портланд - Мајами 107:108 и
Л.А. Клиперс - Јута 98:90

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару