Данкану дерби Тексаса, Олдриџу Портланда

У НБА лиги су одигране четири утакмице, а вече је обележила победа Сан Антонија над Даласом у дербију Тексаса са 116:107.Атланта је као гост, тек после два продужетка, савладала Кливленд са 127:125.Хјустон је победио Мемфис са 100;92, док је Портланд славио против Лос Анђелес Клиперса са 116:112.

Дерби Тексаса одлучио је Тим Данкан са 21 поеном и 13 скокова и тако Спарсима донео 23. победу ове сезоне.

Сјајну партију имао је Тони Паркер са 23 поена, исто као и Мет Бонер, који је уписао један поен мање. Код Маверикса, најбољи је био Дирк Новицки са 25 поена и пет скокова, док је Монта Елис имао 23 поена и шест асистенција.

До 16. победе у шампионату Атланту су предводили Џеф Теигу са 34, Ал Хорфорд 25 и Пол Милсап, односно Кајл Корвер са по 20 кошева.

Занимљиво је да је група навијача са македонском заставом током меча у неколико наврата скандирала "Хоћемо Пера", тражећи да у игру уђе бивши крилни центар Црвене звезде и македонски репрезентативац Перо Антић.

Антић је провео последњи пет минута на терену и једном "тројком" дао свој допринос победи Атланте.

У другом дербију вечери, Портланд је славио на свом терену против Клиперса, а Портланд је предводио Ламаркус Олдриџ са 32 поена и десет скокова, док су по 19 поена и седам скокова уписали Николас Батум и Весли Метјуз. На другој страни, Блејк Грифин је постигао 35 поена и 11 скокова, док је Крис Пол имао поен мање, али и 16 асистенција.

Рокитси су славили против Гризлиса и тако уписали 20. победу ове сезоне. Џејмс Харден је постигао 27 поена и имао шест скокова и пет асистенција у том тријумфу, док је Теренс Џонс уписао 20 поена и пет скокова. Код Гризлиса, Зак Рендолф је постигао 23 поена и имао 17 скокова.

Резултати утакмица:

Кливленд - Атланта 125:127 (два продужетка)

Хјустон - Мемфис 100:92

Далас - Сан Антонио 107:116 и

Портланд - Л.А. Клиперс 116:112 (продужетак)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару