Читај ми!

Мајами меље, Чикаго и Клиперси воде 2:1

У трећој утакмици четвртфинала плеј-офа Источне конференције америчке НБА лиге, Мајами је као гост савладао Милвоки са 104:91 и повео са 3:0 у серији у којој се игра до четири победе. Победи највише допринели Реј Ален и Леброн Џејмс.Чикаго је на свом терену савладао Бруклин са 79:76 и повео са 2:1 у серији а исту предност на Западу имају и Клиперси против Мемфиса, који је ноћас победио са 94:82.

На корак до пласмана у полуфинале плеј офа актуелне шампионе НБА лиге довели су Реј Ален и Леброн Џејмс, пре свих. Са 23 коша Ален је био најефикаснији актер утакмице, при чему је погодио пет "тројки" из осам покушаја.

Џејмс је убацио поен мање, али је имао и шест асистенција, односно пет ухваћених лопти. Велики допринос победи Мајамија дао је и Крис Бош са 16 кошева и чак 14 скокова. Подбацио је, али само шутерски, Двејн Вејд који је постигао само четири поена, уз шут из игре 1-12! Вејд се, медјутим, искупио са 11 асистенција, девет скокова и пет украдених лопти.

У пораженом Милвокију бољи од осталих био је Лери Сандерс са 16 кошева и 11 ухваћених лопти.

Предвођен Карлосом Бузером и Луолом Денгом Чикаго је на свом терену савладао Бруклин са 79:76 и повео са 2:1 у серији.

Бузер је, уз 22 поена имао и 16 скокова, док је Денгов учинак износио 21 поен и десет ухваћених лопти.

На супротној страни предњачио је Брук Лопес са 22 коша, девет скокова и чак седам "рампи".

У јединој утакмици четвртфинала Западне конференције Мемфис је као домаћин савладао Клиперсе са 94:82 и смањио вођство противника на 2:1 у победама.

Најзаслужнији за победу Мемфиса био је Зек Рандолф са 27 кошева и 11 скокова, док је Клиперсе предводио Блејк Грифин са 16 поена.

Резултати:

ИСТОЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА:

Милвоки - Мајами 91:104 (0:3 у серији)

Чикаго - Бруклин 79:76 (2:1)

ЗАПАДНА КОНФЕРЕНЦИЈА:

Мемфис - Л.А. Клиперс 94:82 (1:2)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару