Читај ми!

Коби сам против свих

У наставку првенства америчке професионалне кошаркашке лиге Лејкерси су у Портланду савладали домаћина са 113:106 и знатно се приближили плеј офу и борби за шампионски пристен.Коби Брајант јунак утакмице. Орландо био бољи од Милвокија 113:103,а Детроит је у гостима славио са 111:104 против Кливленда.

Сјајну партију пружио је Коби Брајант који је провео свих 48 минута на терену. Одиграо је праву симултанку против ривала којем је убацио 47 кошева, при чему је осам пута био највиши у скоку и остварио пет асистенција.

На супротној страни бриљирао је Демијан Лилард постигавши 38 поена, што му је рекорд каријере.

Три кола пре краја лигашког дела шампионата Лејкерси имају скор од 42 победе и 37 пораза, а њихов једини ривал за 8. место у Западној конференцији, које води у плејoф, Јута до сада је остварила 41 победу, уз 38 пораза.

У драматичној победи Орланда над Милвокијем са 113:103, после продужетка, најзапеженију улогу имао је Никола Вучевић који је постигао чак 30 поена, 20 скокова и 5 асистенција!

Једно од најпријатних изненађења ове НБА сезоне сигурно су Денвер Нагетси. Екипа која има можда и најдубљу клупу у лиги наставља да игра брзу, атрактивну кошарку и што је најважније - да побеђује. Денвер је осигурао треће место на Западу, а успео је и да убележи нови клупски рекорд са 21. узастопном победом на домаћем терену!

Екипа тренера Џорџа Карла савладала је Сан Антонио са 96:86, а најзаслужнији за тријумф били су Вилсон Чендлер са 29 и Кори Бруер са 28 поена. Код гостију је најефикаснији био Тим Данкан са 17 кошева. Треба рећи да код Нагетса нису играли повређени Галинари и Лосон, а код Спарса Ђинобили, Тони Паркер и Борис Диао.

Резултати:

Орландо - Милвоки 113:103

Кливленд - Детроит 104:111

Филаделфија - Атланта 101:124

Вашингтон - Мајами 98:103

Бостон - Бруклин 93:101

Далас - Финикс 91:102

Сакраменто - Њу Орлианс 121:110

Портланд - Л.А. Лејкерс 106:113

Денвер - Сан Антонио 96:86 и

Л.А. Клиперс - Минесота 111:95

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару