Читај ми!

"Црно-бели" у налету

Кошаркаши Партизана ушли су у серију победа, па је и атмосфера у екипи све боља. Драган Милосављевић, заменик капитена, сматра да црно-беле у Ужицу очекује "вруће" гостовање, али да има поверење у своје саиграче и очекује победу.

Кошаркаш Партизана Драган Милосављевић рекао је да његову екипу очекује "вруће" гостовање против Слободе у Ужицу, а за свој тим је рекао да игра све боље како време одмиче.

"Дигли смо се доста у последње три утакмице... Играмо све боље. Слобода је незгодна, поготово у Ужицу. Играли смо против њих у купу, отприлике се познајемо. У прошлој утакмици су победили Металац. Очекује нас вруће гостовање", рекао је Милосављевић групи новинара после тренинга у понедељак.

Партизан је у Суперлиги везао три победе, иако је на почетку тог такмичења остао без Друа Гордона, а онда и повре]еног капитена Владимира Лучића. У мечу против Војводине није играо ни Давис Бертанс, али су црно-бели опет били сигурни и забележили убедљиву победу.

"Много смо се подигли и скочило нам је самопоуздање. Истакли су се и други играчи. Лучић нам много недостаје, као и Бертанс у прошлој утакмици, али смо показали да имамо 12 играча који могу у сваком тренутку да 'експлодирају'. Дижемо форму што смо дуже заједно и играмо све боље", рекао је заменик капитена црно-белих.

Колико је добра атмосфера у екипи Партизана показује и то што су кошаркаши увек спремни за ме]усобну шалу. Тако је у тренутку разговора са новинарима поред Милосављевића прошао Лучић, а бек црно-белих се широко осмехнуо и подигао глас.

"То што овако играмо сигурно је заслуга новог капитена, пошто стари ништа не ваља. Је л' тако, Лучићу?", reкао је Милосављевић.

На то се и Лучић насмејао и шаљиво почео отвореним шакама да удара свог заменика по глави, на општи смех новинара. Цео скеч је закључио Милосављевић тако што је новинарима кроз осмех рекао: "Све вам је јасно".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару