Читај ми!

Партизан убедљив, пораз Радничког

Кошаркаши Партизана су у хали Пионир убедљиво савладали екипу Војводине са 88:59 (18:11, 22:9, 18:18, 30:21) у дерби утакмици трећег кола Суперлиге Србије. Мега Визура начинала прво изненађење у Суперлиги победивши Раднички у Крaгујевцу резултатом 69:77. Слобода у Ужицу победила Металац 90:88.

Војводина није пружила јачи отпор у Пиониру и убедљиво је поражена од Партизана резултатом 88:59, у оквиру трећег кола кошаркашког шампионата Србије. Црно-бели су тако задржали максималан учинак у овом такмичењу, док су Новосађани доживели први пораз.

Партизан је на овој утакмици био без тренера Душка Вујошевића и крилног играча Дависа Бертанса који су суспендовани због инцидената у мечу са Црвеном звездом средином недеље. Такође, у тиму црно-белих поново није било повређеног капитена Владимира Лучића.

Ништа од поменутог није, међутим, сметало Партизану да оствари нову победу, а већ у првом полувремену домаћин је дошао до 20 поена разлике.

Уз одличан скок у одбрани и нападу црно-бели су из минута у минут повећавали предност, а прва звезда поново је био Француз Жофри Ловерњ, који је постигао 15 поена и забележио 14 скокова, док је Богдан Богдановић убацио 16 поена. У тиму гостију најбољи је био Драган Зековић са 17 поена.

Екипа Партизана у следећем колу у среду гостује ужичкој Слободи, док Војводина дочекује нишки Константин.

"Мега" изненађење у Крагујевцу

Кошаркаши Меге приредили су прво изненађење у домаћој кошаркашкој Суперлиги победивши данас у Крагујевцу екипу Радничког са 77:69 (22:24, 18:10, 23:20, 14:15), у утакмици трећег кола.

Мегу је до победе предводио сјајни центар Бобан Марјановић са 29 поена и 15 скокова, док је Василије Мицић имао 19 поена, а Горан Цакић 11.

У екипи Радничког најефикаснији су били новопридошли Урош Николић са 17 и американац Терико Вајт са 16 поена.

Гости су тако дошли до друге победе у Суперлиги, док је Радничком ово први пораз.

Мега ће у четвртом колу у среду гостовати Металцу у Ваљеву, док ће Раднички у Београду играти против Црвене звезде.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару