Не смемо никога да потценимо

Ми смо фаворити и од нас се очекује победа, али ћемо морати да одиграмо веома ангажовано и опрезно, без потцењивања противника. Тријумф ће за нас бити мали плус, јер је он очекиван, али било какав кикс за нас би представљао велики минус, рекао је тренер Црвене звезде Влада Вукоичић.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Влада Вукоичић изјавио је данас да његов тим, иако је фаворит у мечу трећег кола Суперлиге против нишког Константина, неће потценити противника.

"Ми смо фаворити и од нас се очекује победа, али ћемо морати да одиграмо веома ангажовано и опрезно, без потцењивања противника. Тријумф ће за нас бити мали плус, јер је он очекиван, али било какав кикс за нас би представљао велики минус и тога смо свесни", рекао је Вукоичић.

Он је нагласио да "очекује позитивну реакцију играча после пораза од Партизана".

"Свака утакмица кад се изгуби изазива реакцију, то се видело на тренингу код свих играча, али очекујем да ће то бити видљиво и на утакмици", рекао је Вукоичић.

Тренер Црвене звезде је оценио да ће се меч са Константином играти у "атипичном амбијенту".

"Сплетом околности играћемо у атипичном термину и амбијенту и то даје одређену специфичност овом мечу. С обзиром да ће трибине бити празне, сигурно ће требати доста менталне снаге и јака воља да се екипа мотивише, одигра добру утакмицу и забележи победа", рекао је Вукоичић.

Он је похвалио игру сутрашњег противника.

"Честитам Константину на добрим играма у првом делу сезоне. Они су се заслужено пласирали у Суперлигу и драго ми је да се велики град као што је Ниш буди као кошаркашки центар.", рејао је Вукоичић.

Црвена звезда у недељу од 12.30 у празном Пиониру дочекује нишки Константин, као казна због инцидената на претходном мечу са Партизаном.

Првобитно је било одређено да се утакмица игра у Чаиру, али је због заузетости нишке дворане промењено домаћинство

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару