Сан Антонио доминира

Шампион Запада Сан Антонио озбиљан је у намери да поново освоји шампионски прстен. Спарси су дошли и до друге победе у првом колу плеј-офа против Јуте, и то веома убедљиво. Клиперси су поражени од Мемфиса, док је Индијана до прве победе у серији од Орланда дошла у гостима.

У другој утакмици плеј-офа Западне конференције Сан Антонио је јутрос на свом терену савладао Јуту са 114:83 и повео са 2:0 у серији.

Са 19 поена, девет асистенција и четири скока, француски репрезентативац Тони Паркер предводио је Спарсе до убедљивог тријумфа. Ништа мање битну улогу имао је и Тим Данкан о чему најбоље сведочи његов нови "дабл-дабл" учинак: 12 кошева и 13 ухваћених лопти.

Изузетну прецизност на овом мечу испољио је дебитант у редовима Сан Антонија Кави Леонард, који је постигао 17 поена, погодивши шест пута из седам покушаја.

Међу "џезерима" практично није било расположеног играча. Најбоља илустрација комплетног сивила тима огледа се у чињеници да су "двоцифрени" били само Џош Хауард и Ал Џеферсон који су убацили по десет кошева.

У другој утакмици Западне конференције, одиграној јутрос, Мемфис је савладао Клиперсе из Лос Анђелеса са 105:98 и изједначио резултат на 1:1.

Руди Геј са 21, О Џеј Мејо са 20 и Мајк Конли са 19 поена били су најзаслужнији за победу Мемфиса, док се у редовима противника истакао Крис Пол са 29 кошева.

На Истоку Индијана је вратила брејк пошто је као гост победила Орландо са 97:74 и повела са 2:1 у серији.

Тим из Индијанаполиса до победе су предводили Рој Хиберт са 18 поена и девет ухваћених лопти и Џорџ Хил, који је постигао 15 кошева. На супротној страни истакао се Глен Дејвис са 22 поена.

Резултати:

ИСТОЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА:

Орландо - Индијана 74:97 (1:2 у победама)

ЗАПАДНА КОНФЕРЕНЦИЈА:

Сан Антонио - Јута 114:83 (2:0)

Мемфис - ЛА клиперс 105:98 (1:1)

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару