Министарка оптимиста

Уочи одлучујуће утакмице за пласман у осмину финала Светског купа против Аустралије, у нашем табору сви су оптимисти и очекују победу, изјавила је министарка омладине и спорта Снежана Самарџић-Марковић.

Самарџић - Марковић, која борави од прве утакмице са нашом репрезентацијом у Јужној Африције, истиче да у екипи влада радни елан и дисциплина.

Она је истакала да је "пред сутрашњи меч атмосфера пуна оптимизма" и да су "очекивања велика", саопштило је Министарство омладине и спорта.

"Уздржавам се од прогноза, али могу да кажем да ће наши момци стварно да 'гризу' и играју од свег срца, без стегнутости и треме, али са респектом према противнику", рекла је Самарџић-Марковић.

Она је нагласила да је нашим играчима много значило када су чули какво је славље у градовима Србије настало након победе против Немачке.

"Била сам присутна по завршетку утакмице са Ганом када је завладала потиштеност у нашем табору и осећај нелагодности због навијача код куће", објаснила је Самарџић - Марковић.

Према њеним речима, расположење је почело да се мења уочи утакмице против Немачке, а сада су пред меч са Аустралијом сви пуни елана.

"Сада је потребно још само мало спортске среће. Она је потребна и најмоћнијим репрезентацијама", рекла је Самарџић Марковић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије