Красић и Јовановић спремни

"Орлови" кренули пут Вилаха. Красић и Јовановић спремни, Ивановић одсутан због приватних разлога. Још један тренинг, па пријатељска утакмица са Новим Зеландом.

Репрезентација је у петак у десет часова напустила хотел Калерхоф у Леогангу и кренула за Вилах, место близу Клагенфурта где ће бити одиграна пријатељска утакмица са Новим Зеландом. Данас би требало да сви играчи буду на тренингу али ће Бранислав Ивановић на кратко напустити екипу јер се због приватних обавеза враћа у домовину.

Екипа је после доручка пошла на двочасовни пут за Вилах где ће тренирати у петак поподне. Дан касније у Клагенфурту, 40 километара удаљеном од Вилаха, играће се пријатељска утакмица са Новим Зеландом. Та одлука на први поглед делује необично јер ће екипа и из Вилаха до стадиона путовати 40-так минута.
 
На изласку из хотела Калерхоф било је око 30 српских исељеника и неколико Аустријанаца који су тражили аутограме и фотографије фудбалера и селектора Радомира Антића. У тој групи био је и Сава Петровић са сином Сашом који је у шест ујутро кренуо из Штутгарта да би се сликао са играчима.

 
 
"Није ми тешко. Хтели смо да их видимо. Умало да закаснимо. Успели смо неколико фотографија да направимо али ми се нису потписали на дрес па ћу сести у ауто и ићи до Вилаха још 200 километара. Пробаћу тамо. Ићи ћемо у Клагенфурт на утакмицу па ћемо се вратити овде у Леоганг," каже Сава који живи у Немачкој још од 1974. године.
 
На пут су кренули сви играчи и очекује се да ће тренирати и Милош Красић и Милан Јовановић.

"Са њима двојицом ће све бити у реду. Желео сам да их мало поштедим јер су имали упале. Они ће већ данас бити спремни за тренинге," рекао је Др Миодраг Младеновић.

 
 
После вечерњег тренинга за Србију ће кренути Бранислав Ивановић. Он ће бити кум на венчању свог најбољег друга а у недељу ће се вратити у базу у Леогангу.
 
Интересантно је да због венчања за Нови Зеланд неће играти Крис Килен. Али он иде на своје венчање. Датум је заказан још прошлог пролећа.
 
Екипа ће назад у свој стални хотел кренути после меча са Новим Зеландом који почиње у суботу у 17.15 часова.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару