Само Меси, Виља и Жигић

Један од најбољих фудбалера Србије и наш репрезентативац на предстојећем Светском првенству - Никола Жигић, у четвртак 20.05. представио је у адидас продавници тржног центра "Ушће" у Београду најлакшу копачку коју је адидас икада направио -  Ф50 адиЗеро.

Никола Жигић, иначе адидасов глобални амбасадор, а тренутно играч Валенсије, поделиће своја искуства у игрању у овој револуционарној копачки у којој ће бранити боје наше заставе за време Светског првенства. Никола ће играти у црној жутој копачки која има само 165 грама.

Ову копачку поред репрезентативца Србије, на Светском шампионату у Јужној Африци носиће и најбољи фудбалер света Аргентинац Лео Меси, као и нападач Шпаније Давид Виља.

Револуционарна нова обућа има невероватних 165 грама и састављена је помоћу водећих индустријских технологија, због чега је најлакша и најбржа адидасова копачка икада створена.  Потреба за брзином у савременом фудбалу никада није била већа, где милиметри или делићи секунде могу да одлуче ко је добио, а ко изгубио утакмицу. Адидас је одговорио на овај захтев спортиста и поново је створио правила брзине претварајући легендарну Ф50 копачку у најлакшу адидас обућу која је икада направљена. 
          
 Патика Ф50 адиЗеро је револуцуионарна, садржи најлаганије материјале и врхунску технологију која омогућава тежину од 165 грама. Да би се постигла задата тежина, патика је развијена тако да буде лагана, што омогућавају шири ђон и пета који преносе оптималну снагу кроз патику, што је критично за производ мале тежине.   
 
Гладак нови СпринтСкин горњи део обуће направљен је тако што користи само један иновативан слој синтетичког микрофибра полиуретан  (ПУ) који  смањује укупну тежину и омогућава обући да пријања уз стопало као друга кожа, појачавајући удобност саме обуће. Ф50 адиЗеро користи асиметрично паралелно везивање које ствара велику површину, слободну за шут, за оптималан контакт са лоптом, док перфорирани уложак  Ултра Лигхт смањује тежину и повећава брзину.  
 

Нова иновативна постојаност обогаћена је новим ексклузивним спољашњим материјалом Спринт Фраме сачињеним коришћењем тродимензионалних мостова ради креирања стабилности и потпоре стопалу.  По узору на шиљке за спринт, спољашност поседује нову револуционарану троугласту конфигурацију држача која омогућава максимално убрзање и потребну подршку за критичне  бочне и централне покрете. У фудбалу није све у праволинијској брзини.  
 
Да би се играчу додала стабилност и потпора, површина садржи интерну мрежу обруча термо полиуретана (ТПУ), као и један ТПУ доњи рам који омогућава стабилност и потпору за бочне и централне покрете и штити површину обуће од трења,  стварајући  углађен, стилски легендарни изглед.
 
Овај копачка биће у адидас схоповима у Србији крајем маја.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару