Драго успешно оперисан

Ивица Драгутиновић оперисао у Финској ахилову тетиву. Драгутиновић пропушта Светско првенство, али стрпљиво чека опоравак, јер има још циљева у играчкој каријери.

Репрезентативац Србије Ивица Драгутиновић успешно је у Финској оперисао повређену ахилову тетиву због које ће пропустити Светско првенство у Јужној Африци, саопштио је Фудбалски савез Србије.  

"Доктор је задовољан стањем у којем се налазим, читав захват је по његовом мишљењу прошао добро. Он је велики, најбољи стручњак у овој области, а сурови је оптимист, тако да сам у правим рукама", рекао је Драгутиновић дан после операције код доктора Сакарија Ораве.

Ахилова тетива 34-годишњег одбрамбеног фудбалера пукла је на прошлонедељном тренингу Севиље због чега ће Драгутиновић морати да паузира између три и шест месеци пре повратка на терен.

"Пуно тога зависи од конституције, организма човека. Доктор ми је рекао да ће за три до четири недеље моћи конкретније да прича о времену потребном да се вратим. Нећу журити, то је сигурно. Радићу шта год се од мене тражи", навео је Драгутиновић.

"Морам и ја да будем максимално позитиван и стрпљив... Хвала свима који су ми пожелели брз опоравак, ваљда сам сву ту љубав и подршку некада раније и заслужио", додао је.

Драгутиновић је за репрезентацију Србије наступио на 49 утакмица. Био је члан екипе која је у квалификацијама за Мундијал 2006. године примила само један гол, али је на самом турниру играо само један меч, против Холандије, када је Србија и Црна Гора изгубила са 0:1.

Потом је репрезентација изгубила и од Аргентине (0:6) и Обале Слоноваче (2:3). Драгутиновић због повреде ахилове тетиве неће имати прилику да у Јужној Африци поправи утисак.

"Тешко је описати колико ми је жао што нећу ићи у Јужну Африку, а толико смо енергије и труда уложили да се пласирамо. Шта је, ту је - ово је живот. Каријера професионалног фудбалера носи и овакве моменте", рекао је Драгутиновић, али и истакао да има још циљева у играчкој каријери.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару