"Лафарж" уз "Орлове"

У Београду је потписан спонзорски уговор између Фудбалског савеза Србије и беочинске фабрике цемента "Лафарж", који ће знатно допринети да наша репрезентација спремно дочека предстојећи Светски куп у Јужној Африци.

У име "Лафаржа" уговор је потписао генерални директор Костин Борк, а у име ФСС председник Томислав Караџић.

"Нама у 'Лафаржу' тимски дух увек је био приоритет, а након дугогодишњег искуства подршке Беочину и различитим регионалним иницијативама, помоћ националној фудбалској селекција логичан је наставак нашег друштвеног доприноса", рекао је Борк.

Караџић је истакао да ће помоћ "Лафаржа" нашем националном Савезу бити драгоцена.

"Задовољан сам што смо проширили спонзорски пул Фудбалског савеза Србије. Компанија 'Лафарж' у свом домену пословања представља једног од светских лидера и верујем да ћемо и једни и други као партнери напредовати у наредном периоду", рекао је Караџић.

"Лафарж" је водећи снабдевач грађевинске индустрије Србије и на тај један од најважнијих замајаца економског развоја земље. Сталним подизањем стандарда у друштвено одговорном пословању подстиче и друге да следе тај пример.

У сарадњи са локалном заједницом, али и покрајинским и републичким институцијама "Лафарж" помаже бројне културне и спортске активности и директним донацијама доприноси развоју локалне заједнице.

Министарка омладине и спорта у Влади Србије Снежана Самарџић-Марковић изјавила је да је уговор између ФСС и "Лафаржа" добар пример повезивања привреде и спорта.

"Фудбалска репрезентација Србије сутра путује на пријатељску утакмицу у Алжир и то неће бити само спортска приредба, јер ће у делегацији бити и потпредседник владе Млађан Динкић и министар одбране Драган Шутановац, као и бројни привредници, који ће у оквиру билатералне сарадње две земље остварити контакт са нашим пријатељима из Алжира", рекла је Самарџић-Марковићева.

Фудбалска репрезентација Србије путује сутра у Алжир на прву овогодишњу проверу уочи Светског првенства, а утакмица се игра у среду увече.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару