"Орлови" спавају у Санисајду

ФСС изабрао базни камп репрезентације Србије на Мундијалу. "Орлови" ће спавати у хотелу "Санисајд" у Јоханесбургу, а тренирати на оближњем стадиону.

Фудбалски савез Србије коначно је изабрао је базни камп наше репрезентације на Светском првенству у Јужној Африци. "Орлови" ће бити смештену у хотелу "Санисајд парк" у Јоханесбургу. Српска кућа фудбала обавестила је Светску фудбалску федерацију о базном кампу, чиме је почела процедура и формалног преузимања овог објекта и добијања неопходних потврда од организатора такмичења, пише портал "Мондо".

Челници ФСС ништа нису хтели да препусте случају, па су избору хотела и тренинг кампа претходиле три инспекције од стране српске делегације. Коначна одлука донета је на основу анализе и обављених контрола генералног секретара ФСС Зоран Лаковић и менаџера репрезентације Александра Бошковића, који се тренутно налазе у земљи домаћина Мундијала.

Изабраници Радомира Антића биће смештени у хотелу који по свему одговара захтевима великог такмичења, стоји на званичном сајту ФСС. Хотел "Санисајд" смештен је у једном од најлепших делова Јоханесбурга, који се зове Парктаун. Објекат у којем ће бити смештени "орлови" изграђен је пре неколико година.Од Универзитета, у оквиру којег се налази стадион за тренинг, има око 15 минута вожње.

"Санисајд" су током Купа конфедерација 2009. године користиле селекције Јужне Африке, Бразила и Новог Зеланда, а планирано је да у њему буде смештен и један финалста Мундијала.
Србија је ће у овом хотелу боравити за време такмичења по групама, почевши од 8. јуна. Такође је извршена и прелиминарна резервација хотела за време такмичења у осмини финала.

Хотел је од Преторије, односно стадиона где ће се Србија састати у првом колу са Ганом удаљен око 40 километара. По правилнику такмичења, репрезентације које се пласирају у четвртфинале користиће трансфер хотеле у градовима где је предвиђено да се играју утакмице ове рунде. Србија на Мондијалу игра утакмице по следећем распореду, 13. јун (Преторија): Србија - Гана, 18. јун (Порт Елизабет): Србија - Немачка, 23. јун (Нелспруит): Србија - Аустралија.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару