Брандао у Крузеиру

Чини се да се назире епилог случаја "Брандао". Наиме, бразилски фудбалер, оптужен за покушај силовања на француском ауто-путу, по свој прилици каријеру ће наставити у домовини, тачније у Крузеиру. Брандао, који се од пуштања из притвора налази у Бразилу, враћа се у Француску у уторак када ће вероватно и бити познатија његова даља судбина.

Фудбалер Марсеја Бразилац Брандао највероватније се враћа у домовину. Како наводе извори блиски француском клубу Брандао, који је под званичном истрагом због покушаја силовања, по свој прилици каријеру ће наставити у Крузеиру.

Понуда, која је у клуб стигла недавно, биће прихваћена у наредним данима, како се чини, на обострано задовољство играча и клуба.

Чињеница је да је бразилски нападач на себе навукао и велики гнев јавности поред очигледне неприлике у којој се налази као неко ко је осумњичен за покушај силовања за шта је казна предвиђена француским законом и до десет година затвора.

Олимпику из Марсеја такође није пријао сав негативан публицитет који је цео случај донео клубу и чини се да није прегрубо рећи да управа једва чека да види леђа Брандау.

Брандао је напустио Француску и тренутно се налази у Бразилу након двонедељног притвора због наводног покушаја силовања и даље неименоване девојке. Тренер ове екипе, Дидије Дешан, је у изјави за клупски сајт рекао да се Брандао враћа у Марсеј у уторак када ће имати разговор са председником клуба који ће у многоме и одредити његову даљу судбину. 

Француска полиција за то време наставља са истрагом па су тако испитали и остале фидбалере Марсеја у тренинг кампу ове екипе који су те ноћи били са Брандаом и девојком у ноћном клубу. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи