Читај ми!

Милојевић за РТС: Тешко ми падају овако примљени голови, морамо бити фокусиранији

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић каже након пораза од Интера у другом колу Лиге шампиона да његова екипа мора да смањи борј индивидуалних грешака.

Фудбалери Црвене звезде претрпели су и други пораз у Лиги шампиона, пошто су убедљиво изгубили од Интера у Милану резултатом 4:0.

Тренер црвено-белих Владан Милојевић рекао је након меча да је његова екипа кажњена за велике грешке које је направила.

"Милсим да смо добро ушли у утакмицу, али је недопустиво да примате онакве голове на овако високом нивоу. Није проблем изгубити, ако се противник намучио да вас победи. Први гол је био јефтин и пао је после фаула који није требало да се деси. Превише компликујемо и други гол који је био пресликан као први и вероватно је решио меч", изјавио је Милојевић.

Додао је да његови играчи морају брже да доносе одлуке на терену.

"Поново смо правили превише индивидуалних грешака и то нас је на крају коштало. Играчи морају да буду свесни и морају брже да долазе до решења. Када су индивидуалне грешке у питању, мало тога генерално можете да урадите на тренинзима. Без обзира на све, идемо даље", истакао је Милојевић.

Каже да је желео да се Интер помучи много више како би дошао до три бода.

"Ми смо данас играли против финалисте Лиге шампиона и освајача Скудета. То свакако није алиби, али нисам желео да овако примамо голове, већ да их натерамо да се намуче. Не могу да прихватим да овако примамо голове и то ми тешко пада", закључио је Милојевић.

Звезда наредни меч у Лиги шампиона игра на гостовању против Монака 22. октобра.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи