Хенри хвали Далглиша

Власник фудбалског клуба Ливерпул Џон Хенри похвалио је рад тренера Кенија Далглиша и додао да је легенда "црвених" донела добру атмосферу на Енфилд Роуд. Ливерпул је шести, Тотенхем пети, са четири бода вишка, тако да ће борба за место које води у Лигу Европе бити жестока.

Далглиш је на клупи Ливерпула у јануару заменио Роја Хоџсона, који је смењен због лоших резултата, а клуб је на последњих 10 утакмица освојио 20 бодова. Ливерпул је у недељу победио Сандерленд са 2:0 и налази се на шестом месту на табели са четири бода мање од петопласираног Тотенхема.

"Он је до сада обавио веома добар посао. Све је позитивно у клубу. Неко је рекао да људи овде нису срећни, али од када је та особа напустила клуб, сви су срећнији", рекао је Хенри.

Управа Ливерпула је постигла договор са Далглишем до краја сезоне, а медији су претходних недеља спекулисали да би бивши играч "црвених" могао да продужи уговор.

"Све што се догађа приватна је ствар клуба. Ми то зовемо Ливерпулов начин да се реше ствари иза затворених врата. Не желим да причам о томе (уговору)", рекао је Хенри.

Пето место у Премијер лиги следеће сезоне води у Лигу Европе. "Освојили смо три велика бода против Сандерленда, а да ли можемо да освојимо пето место? Да бисмо то урадили мораћемо да побеђујемо. Тотенхем је пети, то је квалитетна екипа због које ћемо морати да играмо изузетно добро. Мораћемо да их победимо када дођу на Енфилд, даћемо све од себе", рекао је Хенри.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи