Ирци спремни за Србију

Најџел Вортингтон саопштио списак од 23 играча за утакмице против Србије и Словеније у квалификацијама за Европско првенство 2012. године. Меч у Београду игра се пред празним трибинама, 25. марта.

Селектор фудбалске репрезентације Северне Ирске Најџел Вортингтон саопштио је списак од 23 играча за утакмице против Србије и Словеније у квалификацијама за Европско првенство 2012. године.

На списку су:

Голмани: Маик Тејлор (Бирмингем), Џонатан Тафи (Инвернес), Ли Камп (Нотингем Форест).
Одбрана: Џонатан Еванс (Манчестер Јунајтед), Стивен Крејган (Мадервил), Адам Томсон (Вотфорд), Крег Кетхарт (Блекпул), Герет Меколи (Ипсвич), Арон Хјуз (Фулам), Ли Ходсон (Вотфорд).
Средина: Крис Берд (Фулам), Грант Меккен (Питерборо), Крис Брант (Вест Бромвич), Џони Горман (Вулверхемптон), Кори Еванс (Манчестер Јунајтед), Стивен Дејвис (Ренџерс), Пет Меккорт (Селтик), Семи Клинган (Ковентри), Најал Мекгин (Селтик).
Напад: Дејвид Хили (Ренџерс), Ворен Фини (Олдам), Лајам Бојс (Вердер Бремен), Кајл Лаферти (Ренџерс).

Северна Ирска гостује у Београду репрезентацији Србије 25. марта у утакмици која ће се одиграти пред празним трибинама, док 29. марта у Белфасту дочекује репрезентацију Словеније.

На табели Групе Ц квалификација за Европско првенство 2012. у Пољској и Украјни, Северна Ирска заузима четврту позицију са пет освојених бодова из три утакмице, док је Србија пета са четири бода из исто толико мечева. Прва је Италија са десет бодова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи