Стевановић вратио Адија

Српски тренер на челу репрезентације Гане Горан Стевановић одредио је списак играча за утакмицу против Конга у оквиру Афричког Купа Нација, као и за пријатељску утакмицу против Енглеза.

На списку се налази и одбрамбени фудбалер Црвене Звезде Ли Ади, који је изостављен из националног тима на претходној пријатељској утакмици против Тога, коју су "црне звезде" одиграле осмог фебруара у Белгији.

Поред Лија Адија, у тим су уврштени и Партизанови нападачи Принс Тејго и Доминик Адија.

На списку селектора Стевановића налазе се:
Голмани: Ричард Кингсон (Блекпул), Сами Ађеи (Хартс оф Оук), Ернест Совах (Берекум Челзи). 
Одбрамбени играчи: Џон Пејнтсил (Фулам), Самјуел Инком (Дњепар), Данијел Опаре (Стандард Лијеж), Давид Ади (Академика Коимбра), Џонатан Менса (Гранада), Ајзак Ворсах (Хофенхајм), Џон Менса (Сандерленд), Ли Ади (Црвена Звезда)
Играчи средине терена: Ентони Анан (Шалке), Емануел Баду (Удинезе), Бернард Куморџи (Паниониос), Квадво Асамоа (Удинезе), Сали Мунтари (Сандерленд), Дерек Боатенг (Хетафе), Кевин-Принс Боатенг (Милан), Андре Ајев (Марсеј), Опоку Агјеманг (Ал-Ахли)
Нападачи: Асамоа Гијан (Сандерленд), Принс Тагое (Партизан), Доминик Адија (Партизан), Натаниел Асамоа (Асанте Котоко)

На табели Групе И квалификација за Афрички Куп Нација, Гана води са четири бода, колико има и другопласирани Судан. Конго је трећи са три, док је Свазиленд на зачељу без бодова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи