Тери поново капитен "албиона"

Џон Тери, након годину дана "под казном", могао би поново да са траком на руци предводи изабрани тим Енглеске. Ако је судити по британским медијима, селектор Фабио Капело озбиљно размишља, између осталог и због честих повреда и одсуствовања са терена Рија Фердинанда, да поново као капитена изабере фудбалера Челсија.

Спекулација број један у медијима на Острву је без сумње судбина Рија Фердинанда као капитена енглеске селекције.

Наиме, селектор "гордог албиона" Фабио Капело изјавио је да озбиљно размишља да капитенску траку врати Џону Терију, годину дана након што му је она одузета због афера коју је имао са тадашњом девојком саиграча из селекције Вејна Бриџа.

Цео инцидент је као последицу имао и дефинитивно повлачење Бриџа из репрезентативног фудбала.

Као замена Терију у капитена преименован је Рио Фердинанд који је, међуим, на само четири сусрета предводио селекцију Енглеске због бројних повреда.

Енглески медији преносе да Капело озбиљно разматра, између осталог и због бројних повреда дефанзивца Манчестер јунајтеда, да траку поново повери Џону Терију.

"Желим да видим какав је Фердинандов статус , колико је он заправо спреман. Онда ћу, у седмици која је пред нама, одлучити шта даље", изјавио је Капело.

У међувремену, Капелов земљак и Теријев тренер у Челсију Карло Анчелоти лобира за свог играча у британским медијима. Према његовим речима, Тери би био "пресрећан" када би поново ставио траку око руке на мечевима "гордог албиона". Италијан је такође истакао како, барем по његовом мишљењу, нема бољег решења на тој позицији од Џона Терија али да "не жели да се меша у интерне ствари унутар енглеског националног тима".

Енглеска следећи сусрет игра у квалификацијама за континентални шампионат 26. марта против Велса. Ко ће на том сусрету предводити репрезентацију Енглеске, остаје да се види.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи