Ташчи хоће у Јуве

Јувентус се раније интересовао за Сердара Ташчија, али преговори нису били успешни. Сада сам дефанзивац, али и његов агент, наговештавају да би до договора могло да дође у наредном прелазном року. Ташчи има 23 године, а за Штутгарт наступа од 2006. године, када је одиграо прву утакмицу, преселивши се из омладинског погона клуба.

Сердар Ташчи могао би да напусти редове Штутгарта следећег лета, а ову информацију дао је агент играча Маурицио Гаудино. Немачки интернационалац на уму има селидбу у Италију, а најрадије би прешао у редове торинског Јувентуса.

„Тренутно смо концентрисани на ситуацију у Штутгарту. Сердар жели да реши ову незгодну ситуацију на табели и доведе клуб до опстанка", рекао је Гаудино за медије у Италији.

Дефанзивац турског порекла производ је фудбалске академије „шваба", а за први тим је одиграо преко 100 утакмица од како је дебитовао 2006. године.

„Он заиста жели да игра у Италији, а Јуве је очигледно велики клуб, тако да не видим зашто се не би остварила сарадња", додаје Гаудино.

Ташчи је већ неколико пута био довођен у везу са преласком у редове „старе даме", али до трансфера није дошло из непознатих разлога. Јуве није одустао од репрезентативца Немачке, тако да би се на лето могла очекивати још једна понуда за 23-годишњег дефанзивца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи